AVA oogmeting

AVA oogmeting

Wat is het eerste dat u doet als u een nieuwe bril nodig heeft? Precies, u laat uw ogen meten. Zo weet u snel wat de exacte correctie is die uw ogen nodig hebben. Met de introductie van AVA™ heeft Essilor de standaard oogmeettechniek baanbrekend verbeterd. Met deze innovatie kunnen wij uw ogen, op een gepaste afstand van 1,5 meter, nog nauwkeuriger meten.

Uw ogen worden namelijk gemeten op 0,01 dioptrie in plaats van 0.25 dioptrie. Wat uw brilrecept ook is; + 2.21D, -5.32D of -11.11D, uw nieuwe brillenglazen worden gemaakt tot 0,01 dioptrie in plaats van naar boven of naar beneden te worden afgerond.

Graag leggen wij u uit wat voor wereld van verschil dat maakt. Nog overtuigender is het om dit zelf te ervaren. Daarom nodigen wij u uit om zelf te ervaren wat AVA voor u betekent. Na de AVA oogmeting ziet u een levensechte kijksituatie, waarin u zelf het verschil ziet tussen brillenglazen gemeten via een
standaard oogmeting en via een AVA oogmeting. Ervaar direct zelf het verschil. Maak nu een afspraak voor een preciezere AVA oogmeting. 

Wij zijn een van de eerste gespecialiseerde optiekzaken ter wereld waar AVA beschikbaar is.