Brillen

Een unieke bril vind je bij Brinksma & Ykema Optiek

Het bieden van persoonlijk advies staat centraal

Een bril moet perfect bij jou passen, in alle opzichten. Bij ons staat het bieden van persoonlijk advies daarom centraal. We nemen tijdens een afspraak graag de tijd voor je, want we begrijpen hoe belangrijk jouw zicht is. Of je nu op zoek bent naar je allereerste bril, een stijlvolle vervanging wilt van je huidige montuur of een specifieke correctie nodig hebt; bij Brinksma & Ykema Optiek ben je aan het juiste adres.

Jouw bril is onze missie

In een persoonlijk gesprek gaan we samen op zoek naar wat jou en jouw ogen gelukkig maakt. We helpen je graag om jouw nieuwe bril te kiezen voor dagelijks gebruik, een beeldschermbril voor je werk of een zonnebril op sterkte om je ogen te beschermen. Onze missie is pas geslaagd als jij zonder zichtklachten de dag doorkomt met een bril die bij jou past. Soms blijkt het dragen van (een combinatie met) contactlenzen de ideale oplossing. Ook in dat geval adviseren onze medewerkers en contactlensspecialisten je graag en professioneel.

De oogmeting als basis

Met behulp van de nieuwste oogmeetapparatuur voeren we een uitgebreide en zeer nauwkeurige oogmeting uit, zodat we precies kunnen bepalen wat jouw ogen nodig hebben. Wij maken gebruik van de AVA™ van Essilor,  waarmee we tot 0,01 dioptrie precisie kunnen meten.

Nauwkeuriger dan dit kan niet. Of je nu een enkelvoudige bril of een multifocale bril nodig hebt, je nieuwe brillenglazen zijn altijd zo goed als mogelijk aangepast aan wat jouw ogen nodig hebben. Dat dit een wereld van verschil maakt, laten we je graag zelf ervaren!

Een echte blikvanger

Bij ons in de winkel vind je een uitgebreide en met zorg samengestelde collectie monturen, zodat je een brilmontuur kunt kiezen dat echt bij jou past. Onze medewerkers zijn behalve zeer ervaren en opgeleid als opticien ook op de hoogte van de laatste trends, waardoor ze je als geen ander kunnen helpen met het vinden van een passend montuur. In alle opzichten. Kom naar een van onze winkels in Bolsward of Burgum en kies samen met ons jouw nieuwe blikvanger.

Meer over brillen

  • Allround optiekbedrijf
  • Oogzorg op topniveau
  • Twee vestigingen
  • Moderne monturen
  • Perfecte brillenglazen en contactlenzen