Helemaal blij met jouw nieuwe montuur

Niet alleen een hulpmiddel

Wij zien jouw bril als een sieraad dat je dagelijks draagt en die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Een bril is niet alleen een hulpmiddel om beter te zien, maar ook een manier om uit te drukken wie je bent. We zijn trots op onze samenwerking met gerenommeerde leveranciers, waardoor onze winkels altijd gevuld zijn met een prachtige en actuele collectie damesbrillen, herenbrillen en kinderbrillen. Want het oog wil ook wat!

Niet zomaar een brilmontuur

We hechten veel waarde aan de kwaliteit, het comfort en de functionaliteit van een montuur. Dat betekent dat alleen de beste merken en modellen een plaats krijgen in onze brillencollectie. Of je nu kiest voor een brilmontuur van lichtgewicht kunststof of juist van titanium; er is voor iedereen een passend montuur te vinden.

De grote vraag is: welk montuur past het beste bij jouw wensen en levensstijl? Je dagelijkse activiteiten zijn namelijk niet alleen van invloed op de keuze voor brillenglazen maar ook op het montuur dat je kiest. Zo gaat een kantoormedewerker met een andere bril de deur uit dan een magazijnmedewerker of een fitnessinstructeur. En ook voor kinderen hebben wij een prachtige collectie kindermonturen. Laat je verrassen door ons aanbod en maak een afspraak.

Kwaliteit voorop

Onze aandacht voor kwaliteit merk jij ook in de service die we bieden. Jouw uitgebreide oogmeting wordt uitgevoerd met behulp van de nieuwste apparatuur en we hechten veel waarde aan een persoonlijk gesprek, zodat we tot in detail kunnen begrijpen wat jij en jouw ogen nodig hebben voor optimaal zicht en comfort. Zo weten we zeker dat jij de deur uit gaat met een passende bril, in alle opzichten. Als je merkt dat er aanpassingen nodig zijn, als je bril of lenzen toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoen of als er een reparatie nodig is, aarzel dan niet om bij ons terug te komen. Onze deur staat altijd voor je open!

Meer over brillen

  • Allround optiekbedrijf
  • Oogzorg op topniveau
  • Twee vestigingen
  • Moderne monturen
  • Perfecte brillenglazen en contactlenzen